Simone Kleinsma boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Optreden met pianist

Biografie Simone Kleinsma

Simone Kleinsma behoort zonder twijfel tot het selectieve rijtje van Nederlandse theater- en televisievedetten. Ze oogst bewondering met haar CD's en solovoorstellingen en haar bijdragen aan musicals en revues. De variatie die dit talent typeert, rechtvaardigt haar unieke positie in de amusementswereld.

De alom geprezen actrice, TV presentatrice en musical personality Simone Kleinsma heeft naast haar drukke agenda tijd om bij bijzondere gelegenheden een optreden te verzorgen. Simone ‘live’ met een gerenommeerd orkest of pianist (voorkeur Cor Bakker of Tonny Eijk) zingt prachtige liedjes uit de wereld van de musical. Reeds vele prachtrollen heeft Simone inmiddels op haar naam staan.

Simone Kleinsma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Simone Kleinsma zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Simone Kleinsma wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Simone Kleinsma. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Simone Kleinsma te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.