Sinterklaasshow Ron Boszhard boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Sinterklaasshow Ron Boszhard

In november komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Laat Sinterklaas dit jaar eens ontvangen door niemand minder dan Z@ppsport presentator: Ron Boszhard.

In afwachting van Sinterklaas zingt Ron Boszhard, samen met de kinderen en twee Danspieten, de leukste Sinterklaasliedjes. Ron oefent zelfs een nieuw welkomstlied en hij verzamelt de vragen die de kinderen aan Sinterklaas kunnen stellen !
 “Komt Sinterklaas wel op tijd en... hoe zal hij het nieuwe welkomstlied vinden?“ Alles staat in het teken van de komst van Sinterklaas. Niets is belangrijker dan Sinterklaas! We doen immers alleen aan Sinterklaas! Het wordt een echte Sint happening, een Sinterklaasfeest waar alle kinderen nog lang met heel veel plezier aan zullen denken….

Hoe ziet de Sinterklaasshow van Ron Boszhard eruit:

1 x 45 min. show met Ron Boszhard met twee dans Pieten.
Aansluitend 15 min. Sinterklaas & Pieten op het podium.
Aansluitend 15 min. Meet & Greet met Sinterklaas & Pieten.
Totale duur podiumprogramma 1 x 60 minuten.
Totale duur Meet & Greet 1 x 15 minuten.
Totale duur: 75 minuten.

Sinterklaasshow Ron Boszhard boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sinterklaasshow Ron Boszhard zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sinterklaasshow Ron Boszhard wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sinterklaasshow Ron Boszhard. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sinterklaasshow Ron Boszhard te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.