Sjarrel de Reisleider boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Sjarrel de Reisleider

UW REIS met begeleiding! Stelt u zich eens voor.. een bus-, boot-, treinrit of tocht per helicopter of vliegtuigje.. een tractatie voor u zelf en voor wie met u meegaan...
 
Maar met begeleiding stukke aangenamer:
 
Sharrel van het boordpersoneel heet u en uw gasten met zijn blauwe jasje hartelijk welkom. Hij vertelt waar u langskomt en bereidt u en uw gasten voor op het programma van UW dag! Dit gaat gepaard met veel hectische problemen... Problemen zijn vooral de oorzaak door de slechte ogen en de slechte beheersing van het Engels.
 
Een reisje om nooit te vergeten: blij dat je daarna heelhuids thuis bent gekomen en blij dat jetoch bent meegeweest.

Sjarrel de Reisleider boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sjarrel de Reisleider zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sjarrel de Reisleider wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sjarrel de Reisleider. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sjarrel de Reisleider te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.