Sjors van der Panne boeken?

Foto: Anouck Wolf
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie Sjors van der Panne

Sjors van der Panne treedt op in cafés, geeft intieme concerten en was regelmatig muzikale gast tijdens muziekavonden van het Amsterdams Kleinskunstfestival. Won in 2008 de publieksprijs van het Concours de la Chanson Alliance Française. Zocht groter publiek en had avontuur nodig en besloot aan de Voice mee te doen. Hij zingt met name in het Nederlands, geen Engels. Soms Frans. Schrijft zelf nummers, bracht in 2011 zijn debuutalbum ‘Eén nacht’ uit.

Zijn ouders zijn op jonge leeftijd gescheiden en allebei gelukkig hertrouwd. Zijn vader woont in Frankrijk. Sjors stond op plek 2 in TWIX-chart van alle Blind Auditions.

Sjors van der Panne boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sjors van der Panne zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sjors van der Panne wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sjors van der Panne. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sjors van der Panne te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.