Slagerij van Kampen boeken?

  • Tijdsduur: 25 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 6.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook 2 x 45 min. mogelijk

Biografie Slagerij van Kampen

Slagerij van Kampen is de origineelste band van Nederland: slagwerkgroep . Drums in de hoofdrol zoals je ze nog nooit gehoord of gezien hebt. Akoestische power met harmonieuze arrangementen. Eigenzinnig en swingend, overdonderd en spectaculair.

De kleurrijke composities zijn verzameld op meer dan 10 albums en worden live uitgevoerd door vier slagwerkers en een multi-instrumentalist. In 2008 bestond de groep al 25 jaar.

Kunnen drums de basis vormen voor een hele band? Met die vraag starten Mies Wilbrink en Willem van Kruijsdijk 'Slagerij van Kampen': een popgroep die uitsluitend op slagwerkinstrumenten speelt. Hun betrokkenheid met de wereld wordt vertaald in etnisch getinte, originele composities. Dat de drums, het meest universele en misschien wel het oudste instrument op de menselijke stem na, wel degelijk de hoofdrol kunnen spelen wordt telkens weer bewezen. En wie de groepsnaam niet begrijpt moet nodig eens het stof van zijn verzameling Kuifje verhalen blazen.

Slagerij van Kampen is in 25 jaar uitgegroeid tot een fenomeen waar Nederland trots op mag zijn. Uitgegroeid tot ‘role-model’ voor vele andere slagwerkgroepen en een van de meest spelende bands met uitverkochte concerten, een Edison en een gouden plaat: een paar hoogtepunten uit de lange rij wapenfeiten. Buiten alle media-hypes om wist Van Kampen toch het grote publiek te bereiken. En de aandacht vast te houden en uit te bouwen. Een opmerkelijk succes voor een band met zo’n eigenzinnige muziek.

Slagerij van Kampen moet je 'live' hebben meegemaakt: horen, zien en vooral ook voelen. De live-albums zijn een getrouwe weergave van wat er tijdens een show over je heen komt: vette muziek met een enorme eigentijdse zeggingskracht, drumpower waar je U tegen zegt. Het enige wat je op de plaat zou kunnen missen zijn de geweldige lichtshow en de visuele aanwezigheid - het spattende zweet - van de spelers. Maar ook de overige cd’s met met hun futuristische benadering van het instrumentarium zijn op hun eigenwijze wijze heel boeiend. Voor iedereen die echt iets origineels in huis wil hebben.

Slagerij van Kampen is:
Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere, Gijsbert Zwart en Robin van Vliet.

Slagerij van Kampen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Slagerij van Kampen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Slagerij van Kampen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Slagerij van Kampen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Slagerij van Kampen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.