Smalltalk boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Smalltalk

Akoestisch of versterkt, Small Talk blijft zich zelf. Live op uw bruiloft of receptie maar dan in de ware betekenis van het woord. Geen banden, geen computers, geen synthesizers. Levende muziek door muzikanten die gitaar, bas en drums/percussie vakbekwaam weten te bespelen, en ook nog goed kunnen zingen en er iedere keer opnieuw zin in hebben.

Small Talk is niet zomaar een allround trio. Het unieke zit in de presentatie, het instrumentarium en de repertoirekeuze. Geen nieuw-uitgevonden muziek om zonodig mee te willen doen. Er zijn immers genoeg componisten die hun sporen hebben nagelaten en wier werk het verdient nog steeds te worden uitgevoerd. Op hedendaagse wijze, in op voor Small Talk toegesneden arrangementen, songs en instrumentale nummers die zich door de jaren heen hebben gehandhaafd.

Muziek die vijf, tien, twintig of dertig, jaar geleden insloeg en nu nog steeds echo?s veroorzaakt. Daarvoor tekent Small Talk, met gitaar, bas en drums/percussie. Muziek, die wellicht alleen bekend is van grote bands, nu op originele en verrassende wijze tot nieuw leven gebracht.

Voor een klein publiek, dat op intieme wijze wordt onderhouden is Small Talk akoestisch, voor een groter gezelschap, in een ruimere omgeving, is Small Talk versterkt beschikbaar.

Twee in één. Dezelfde mensen, dezelfde instrumenten, dezelfde inzet en overgave om het publiek te vermaken. Alleen de techniek verschilt, aangepast aan uw wensen, uw mogelijkheden.

akoestisch en unplugged

Een kleiner, select, publik in huis. Genodigden voor een diner. Mensen die elkaar in een vertrouwde sfeer ontmoeten. Bij hun gasteheer en gastvrouw in huis of tuin, of in een restaurant, of op een boot. Gasten die gewend zijn zich in eigen kring te onderhouden. Die zelf de nodige sfeer voor een geslaagd amenzijn meebregen. Genodigden die u als gastheer en of gastvrouw niet perse hoeft te vermaken.

Ze hebben genoeg aan zichzelf. Maar rustige, onderhoudende, prettig in het gehoorliggende achtergrondmziek weten zij te waarderen. En valt, tijdens gesprekspauzes, een leuke, intieme, muzikale act ook wel in de smaak.
Wellicht vinden uw gasten het prettig persoonlijk te worden toe gezongen en of gespeeld door muzikanten die zich tussen de tafels door bewegen. Niet opdringerig maar bescheiden, desgewenst een speciaal muziekje ten gehore brengend. Een optreden op uw aanwijzingen, overeenkomstig de stijl van uw party.

Dan is Small Talk akoestisch een goede keuze. Een ensemble met gitaar, contrabas en drums/percussie in compacte opstelling. Ook een goed idee als bij een groter gebeuren in verschillende zalen moet worden opgetreden.
Binnen de mogelijkheden van haar uitgebreide repertoire, laat Small Talk zich graag leiden door uw muzikale voorkeuren.

plug & play

Het gezelschap en of de ruimte toch iets te groot voor Small Talk Akoestisch? Een volle zaal? Grote ruimte? Veel geroezemoes? Een swingend feestje? Hoe groot de zaal en/of uw podium ook is, de heren van Small Talk kunnen de geluidsinstallatie en het instrumentarium daar volledig op aanpassen. Een kleine of grote zaal, veel of weinig aanwezigen, Small Talk blijft zichzelf: het gaat er ook in deze optie om het publiek op aangename, muzikale wijze te vermaken.

Smalltalk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Smalltalk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Smalltalk wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Smalltalk. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Smalltalk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.