Smile Live Band boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 200 pers.
  • Prijs: € 1.025,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie Smile Live Band

Smile is een populaire, moderne feestband, bestaande uit drie enthousiaste, ervaren professionele muzikanten. Met onuitputtelijke energie, op een professioneel niveau en knallen de guilty pleasures in hoog tempo uit de speakers.
Smile is een trio, maar wel met de sound en uitstraling van een complete band.

Het repertoire is een mix van pop, rock, disco, Nederlandstalig en is constant in beweging. Feesttenten, festivals, dorpsfeesten, kermissen, carnaval, café’s, zalen, bedrijfsfeesten maar ook zeker op privé feesten/huwelijksfeesten kom je de band tegen.

De bandleden crossen met veel plezier door het hele land om er elke keer weer samen met het publiek een gigantisch knalfeest van te maken. Wij pretenderen zeker niet de beste coverband te zijn, maar wij weten wel hoe je een feest moet maken … !!!

Smile Live Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Smile Live Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Smile Live Band wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Smile Live Band. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Smile Live Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.