Snap boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Snap

Snap is een van de bekendste internationale Duitse popacts allertijden. Met hun dancefloor-anthem "The Power", werd de naam Snap in een keer een synoniem voor hoge kwaliteit dancemuziek. Het opeenvolgende succes van de singles "Oops Up", "Cult of Snap" en "Mary had a little boy" versterkte deze naam alleen maar.

Snap is een dance act die constant met nieuwe ideen en een nieuwe sound kwam. Hun debutalbum "World power", is een van de weinige megasellers in de dancemuziek. Het tweede album ("The Madman's return") werd wederom een mega-succes, de mega nummer-1 hit "Rhythm is a dancer" en "Exterminate" en "Do you see the light" staan hierop. Diverse hitsingles volgden, zoals "Welcome to tomorrow", "The First ,The Last, Eternity", "The world is in my hands".

Wie of wat Snap echt is, blijft voor de buitenwereld onbekend. De twee producers uit Frankfurt, Michael Muenzing en Luca Anzilotti, hebben in het verleden vele pseudoniemen gebruikt, waardoor het mysterie in stand bleef. Het gezicht van Snap is natuurlijk de donkere rapper Turbo B. Hij is constant bij de groep gebleven, in tegenstelling tot de zangeressen die hem door de jaren heen vergezelden.

Er worden sinds 2002 officiele remixen gemaakt van Snap-nummers. Het grootste succes is de remix van "Rhythm is a dancer". Hierin zitten samples uit klassiekers als "Jason Nevins vs RUN DMC - It's like that" en "The Goodmen - Give it up" in verwerkt, wat een zeer succesvol resultaat oplevert. De single vloog in Duitsland direct naar de toppositie van de hitlijsten.
SNAP is back!

Snap boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Snap zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Snap wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Snap. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Snap te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.