Sneltekenaar Joep boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Sneltekenaar Joep

"Iedere keer opnieuw zie ik een blij verrast gezicht wanneer ik de zojuist door mij getekende persoon de karikatuur toon.Meestal volgt uitbundig gelach, een blik van (h)erkenning, een ferme handdruk en soms zelfs een zoen. De vele omstanders amuseren zich en wachten opgewonden op hun karikatuur.

Ik kies altijd voor een positieve karikatuur, een vrolijke uitstraling, aangenaam gelijkend met speelse verhoudingen. Het pure karikatuurwerk binnen enkele minuten in zwart/wit op A3 formaat ivoorpapier."

Sneltekenaar Joep boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sneltekenaar Joep zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sneltekenaar Joep wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sneltekenaar Joep. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sneltekenaar Joep te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.