Sneltekenaar Marion boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Sneltekenaar Marion

Karikaturen blijven een favoriet hebbedingetje voor veel mensen. Beleef mee hoe het oude ambacht van karikatuurtekenen gecombineerd wordt met hedendaagse digitale technieken. Ervaar de voordelen, zoals het zelf downloaden en uitprinten van je eigen karikatuur, of het achteraf laten maken van een groepskarikatuur van de ter plekke gemaakte tekeningen. Een mogelijkheid is ook om tegen een kleine meerprijs uw bedrijfslogo op het passe-partout te laten drukken. Uiteraard is het ook mogelijk dat Marion de karikaturen op papier maakt. Uw gasten krijgen de karikatuurtekeningen dan in een plastic koker mee zodat ze niet beschadigen.

Hoe gaat het precies in zijn werk?
Met de digitafel (zie foto) boekt u een unieke flightcase met ingebouwd 20" beeldscherm. Op een touch-screen monitor wordt met een drukgevoelige pen in 5 tot 7 minuten een goedgelijkende karikatuur getekend. Het model kan meekijken op het beeldscherm. De karikatuur wordt ‘gesaved’, uitgeprint op A6 fotopapier en in een A5 passe-partout gestoken. Alle ter plekke gemaakte karikaturen worden op een cd-rom gebrand, en kunnen achteraf gedownload worden vanaf een speciale website. Is er weinig ruimte (bv. op een kleine beursstand) dan volstaat een laptop, printer en touch-screen monitor ook.

Met plezier voegt Marion uw logo of slogan toe op de karikaturen. De karikaturen worden meegegeven in een plastic koker zodat ze veilig mee naar huis kunnen!

Sneltekenaar Marion boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sneltekenaar Marion zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sneltekenaar Marion wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sneltekenaar Marion. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sneltekenaar Marion te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.