Spaans Duo boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Spaans Duo

Spaans duo Los del Sol brengt heerlijke zonnige Spaanse muziek met een hoog 'Costa del Sol' en 'Gypsy Kings' gehalte voor een echt vakantiegevoel. Iedereen wordt direct vrolijk met deze Spaanse Fiesta!
Swingende nummers als 'Bamboleo', 'Vamos a la playa', 'Porompompero', 'Burriquito' en nummers in Belle-Perez en Gypsy-kings style passeren de revue.

Bezetting: Spaanse zanger, gitarist, Spaanse zangeres en passievolle Spaanse dans (flamencodanseres), percussie.

Ook de kinderen worden niet vergeten. In een handomdraai wordt al zingend een ballonfiguurtje gemaakt ! Bovendien krijgen de kids een workshop flamencodansen!

Het optreden vindt plaats met onze mobiele geluidsinstallatie (stroom is niet nodig) Het volume is aanpasbaar.

Bij ieder thema wordt de geluidsinstallatie anders gecamoufleerd, als rijdende palmboom, of als rijdende kerstboom etc.
Ook kan Los del Sol al lopend versterkte muziek maken, zonder dat een kwaliteitsverschil merkbaar is. Tijdens het zingen en muziek maken, zorgen wij ook altijd voor kinderanimatie en entertainment van jong en oud. Al zingend draaien wij de mooiste ballonfiguurtjes!

Het geluidsvolume wordt altijd aangepast aan de wens van de klant (kan ook op akoestisch niveau) Deze act is geschikt voor vele toepassingen, o.a. voor winkelcentra, braderieën, beurzen, kinderanimatie, recepties, ontvangstacts, entree-acts, dinershows, restaurants etc..

Spaans Duo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Spaans Duo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Spaans Duo wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Spaans Duo. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Spaans Duo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.