Spike boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Spike

Spike behoeft eigenlijk geen introductie. Bij het grote publiek werd hij bekend als gitarist en tweede zanger van Di-RECT. Naast DI-RECT speelt Spike in zijn eigen Garagepunkband The Deaf en draait hij met DJ Jamie in diverse clubs onder de naam Jamie Westland ft. Spike. Met zijn excentrieke voorkomen is Spike een opvallende verschijning te noemen en een veelgevraagde persoon om deel te nemen aan tv-shows en om presentaties van festivals en evenementen voor zijn rekening te nemen. Met zijn gevatte opmerkingen en grote dosis humor staat hij garant voor een bijzondere avond.

Spike is te boeken voor presentaties op onder andere (bedrijfs)evenementen, discotheken en festivals. Tevens is Spike beschikbaar voor VIP Bartending en Meet & Greets.

Spike boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Spike zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Spike wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Spike. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Spike te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.