Stageline boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Stageline

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften en uitgaansgelegenheden: daar hebben de 5 rasmuzikanten van Stageline, onder wie topzangeres Nadja ligtenbarg, de afgelopen 12 jaar furore gemaakt.
Een nauwelijks te evenaren gedrevenheid, muzikaliteit, klantvriendelijkheid, perfectie en doorzettingsvermogen kenmerken de bands die ons boekingsbureau vertegenwoordigt en dat geldt beslist ook voor Stageline.
Een band die altijd voor de hoofdprijs gaat qua prestaties ! De bandleden beleven namelijk zelf vreselijk veel plezier aan het spelen en dit straalt af op het publiek, zo blijkt keer op keer.
Deze top-performance is tevens een lust voor oog en oor vanwege de heerlijke lichtshow en het uitgebalanceerde geluid.

Stageline boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Stageline zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Stageline wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Stageline. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stageline te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.