Stanley Burleson boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Stanley Burleson

In 20 jaar tijd bouwde hij een imposante carrière op met (hoofd)rollen in vele hit musicals als Les Miserables, Miss Saigon, Joe, Chicago, Elisabeth, Fosse, 3 Musketiers, Beauty & The Beast en Evita.
 
Ook tekende hij voor choreografie en showconcept van Musicals in Ahoy en stond in theaterproducties met Simone Kleinsma en Karin Bloemen.
 
Stanley Burleson is een showman pur sang! Met zijn geweldige podium performance, zijn warme stem en zijn enorme danskwaliteiten weet hij zijn publiek feilloos te bespelen. Zijn vertolking van “Mr. Bojangles” uit Fosse is inmiddels legendarisch.
 
Nu ook te boeken voor evenementen
Speciaal voor evenementen heeft Stanley een swingend programma samengesteld met bekende toppers uit de musical-, film- en discoscene. Hij wordt daarin bijgestaan door 2 danseressen.

Stanley Burleson boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Stanley Burleson zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Stanley Burleson wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Stanley Burleson. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stanley Burleson te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.