Starz boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 975,- excl. BTW

Biografie Starz

STARZ is een nieuwe kinderact die dansbare vrolijke muziek maakt met een sprookjesachtig sausje. De doelgroep zijn kids van 4 tot 14 jaar.
De groep bestaat uit Cheraly en Monique (bekend van meidengroep KUS).

De meiden van STARZ gaan als een speer. Zo schitteren ze dit najaar in de Sinterklaasserie 'Sinterklaas en de gouden pendule'. In deze film spelen ook Coole Piet Diego, Lisa Amy en Shelly en Sjon en Sjeffrie. Verder hebben ze samen met Coole Piet Diego de sinterklaas hit 'Boom Boom' opgenomen.

De meiden Monique en Cheraly leerden elkaar kennen op de dansschool van Monique. Al snel werden ze de beste vriendinnetjes. Samen willen ze maar 1 ding: dansen, zingen en acteren!

De nieuwe kinderact Starz is born!!!

Starz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Starz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Starz wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Starz. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Starz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.