State of Jeans boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Songfestivalhits

Biografie State of Jeans

In 1990 namen Arnold, Carola, Hella, Ronny, Stanley en Suzan deel aan het Nationaal Songfestival onder de naam Jeans Limited. Het zestal maakte destijds deel uit van de theatergroep Jeans, waarmee ze meerdere seizoenen door het hele land toerden. Na Jeans bouwden alle groepsleden verder aan een eigen carrière in de theaterwereld, onder meer in musicals als Cyrano, My fair lady en Cats en verloren ze elkaar uit het oog.

Songfestival repertoire van toen en nu

Een reünie-optreden begin april 2019 in de Amsterdamse Melkweg tijdens Amsterdam Calling maakte daar een einde aan. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan; na een periode van bijna dertig jaar staan de zes gelauwerde artiesten weer samen op het podium met songfestivalrepertoire van toen en nu.

State of Jeans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over State of Jeans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over State of Jeans wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van State of Jeans. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over State of Jeans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.