Stella Gommans boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Stella Gommans

Stella werd geboren op 9 september 1971 in Venray. Haar carrière kenmerkt zich door veelzijdigheid. Inmiddels heeft zij zowel voor als achter de schermen ervaring.
Ze werkte in binnen- en buitenland als model, besloot een auditie te doen aan de Amsterdamse Balletacademie van Lucia Marthas. Gedurende deze opleiding was zij te zien als danseres, backing vocal, acteren/figureren in diverse producties zoals: de Soundmixshow, Andre van Duin Show, Televizierring, Ron's Jong Geluk Show, Concert Anita Meyer, Sterrenplaybackshow, Sporters voor Sporters en Hitbingo.

Van 1994 tot 1995 was zij assistente van Martijn Krabbé in de Postcode Loterij Record Show. Daarna besloot Stella een screening te doen bij het toenmalige Call TV, waar ze vanaf juni 1996 diverse programma's zoals Game Time, De Winkel van Sinkel, Live Line en Happy Hour heeft gepresenteerd.

In 1999 kreeg ze een contract aangeboden bij Joop van den Ende TV Producties, waar ze voor de Sponsor Bingo Loterij het programma Sponsorbingo heeft gepresenteerd. Ook overdag presenteerde ze diverse programma's voor RTL4: TV Gek! enThe Big Entertainment Quiz.
 In datzelfde jaar presenteerde ze samen met Martijn Krabbé het live programma ‘Win een Sponsor’ wat te zien was op zaterdag-avond op RTL4. Na 3 jaar het programma Puzzeltijd te hebben gepresenteerd stapte zij over naar het ochtend-programma Lijn4 van RTL4.

Om haar horizon te verbreden heeft zij diverse workshops gevolgd aan de Amsterdamse toneelopleiding de Trap en bij Ruud van Hemert. Inmiddels heeft ze al diverse gastrollen op haar naam staan. Zo was ze o.a te zien in Sam Sam en speelde ze de rol van Ingrid Rutten in de serie Onderweg naar Morgen. Stella is reeds een hele tijd te zien in het RTL4 programma ‘Bestemming Nederland’ waarin de mooiste plekjes van Nederland worden ontdekt vanuit bungalow-parken.

Samen met John Williams presenteert Stella momenteel het RTL4 programma ‘House Vision’, waarin zij wekelijks op zoek gaan naar de mooiste huur- en koopwoningen in binnen- en buitenland.

TV PROGRAMMA’S:
TV Gek!, The Big Entertainment, Win een Sponsor, Bestemming Nederland en House Vision.
 

Stella Gommans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Stella Gommans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Stella Gommans wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Stella Gommans. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stella Gommans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.