Sterre Koning boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Sterre Koning

Sterre Koning zingt, presenteert, acteert, is succesvol YouTuber en model. Via haar sociale media houdt ze haar ruim 530.000 volgers op de hoogte van haar leven.

Sterre startte haar carrière bij Kinderen voor Kinderen, vertegenwoordigde Nederland tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2016 en bereikte in 2018 de halve finale van The Voice Kids. In 2019 heeft Sterre haar eigen boek STERRE. Waarom wachten tot je later groot bent?! uitgebracht. Ditzelfde jaar won zij de Nickelodeon Kids’ Choice Award voor aanstormend talent Nederland en België.

Inmiddels heeft Sterre veel ervaring op gedaan als presentatrice bij o.a. Nickelodeon, Tina festivals, RTL en AVROTROS en speelde ze afgelopen jaar in maar liefst vier films. Na meerdere singles uitgebracht te hebben bij Dreamworks/Universal tekende ze eind vorig jaar bij Cloud 9 Music en bracht ze de single ‘Thuis met Kerst’ uit. De komende periode komt er meer eigen muziek aan!

Sterre Koning boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sterre Koning zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sterre Koning wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sterre Koning. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sterre Koning te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.