Steven Brunswijk boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Steven Brunswijk

Sinds zijn spraakmakende video op de website van Dumpert, inmiddels meer dan 400.000 keer bekeken, is Steven Brunswijk bekend geworden bij heel Nederland!

Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan alleen een gimmick zijn, bleek al snel bij zijn theaterdebuut met de voorstelling “Vooroordelen”.

De voorstellingen van zijn allereerste theatervoorstelling waren in een razend tempo uitverkocht. Voor Steven is dit alles pas het begin. Zijn missie is mensen laten lachen, vanaf het podium waar hij zichzelf kan zijn!

Steven Brunswijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Steven Brunswijk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Steven Brunswijk wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Steven Brunswijk. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Steven Brunswijk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.