Stimmung mit Peter boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook avondvullend te boeken.

Biografie Stimmung mit Peter

Stimmung mit Der Peter... uit Oostenrijk en natuurlijk ski-leraar van beroep. Naast skiën heb ik echter nóg een grote passie namelijk zingen. In mijn vrije uurtjes treed ik op als zanger en entertainer in alle gezellige en trendy après-ski gelegenheden van Oostenrijk.

Aangezien er gelukkig niet het hele jaar door sneeuw ligt, is deze op en top Schlager zanger nu ook te boeken voor optredens in Nederland!
De show van Peter is een gevarieerd, maar vooral interactief programma en gehuld in onvervalste Duitse klederdracht, zoals de supersexy ‘Lederhose’, zet hij de zaal iedere keer weer op z'n kop!
Der Peter brengt het Duitse repertoire als geen ander. Zing mee met de welbekende Duitse Schlagers 'Du', 'Festival der Liebe', 'Heidi' en andere daverende hits, medleys en ApresSki repertoire.

Avondvullend is Peter ook te boeken, inclusief licht, geluid, décor en zijn interactieve podium spellen mee waarbij de kandidaten grappige ‘Duitse’ prijsjes kunnen winnen!

Stimmung mit Peter boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Stimmung mit Peter zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Stimmung mit Peter wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Stimmung mit Peter. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stimmung mit Peter te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.