Stones Sessions boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Stones Sessions

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten van oa. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort.

De muziek van "The Greatest Rock'n Roll band in the world" gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron.

Stones Sessions Boeken

Deze jonge artiesten van eigen bodem duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Beast of Burden, verpakt in een psychedelische Rockshow waar de messcherpe gitaarriffs de boventoon voeren.

De band toert vanaf 2018 langs alle buurtzalen, festivals en zelfs al in het Caribisch gebied met een dampende Rolling Stones tribute waar niemand omheen kan.

Jeffrey Hendriks: Vocals

Henk Wesselink: Gitaar + vocals

René Geelhoed: Keys + vocals

Hubert Eggen: Gitaar

Jeff Bolink: Bass + vocals

Tim de Wijk: Drums

Stones Sessions boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Stones Sessions zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Stones Sessions wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Stones Sessions. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stones Sessions te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.