Stoot boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 3.695,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.

Biografie Stoot

STOOT! heeft hun show volledig ingericht voor het brede publiek. Iedereen moet het naar zijn zin hebben en dan is de avond geslaagd. De beste hits van nu, grote hits van toen, allemaal een groot feest der herkenning. De muzikanten van STOOT! zijn al jaren samen actief en begeleiden ook zo nu en dan de grote namen uit het land.

Kortom het concept is een garantie voor een spetterend feest, maar de kwaliteit van de muzikanten is minstens zo belangrijk. Alles klinkt echt zoals het hoort, met stuk voor stuk ras entertainers. U wordt meegenomen in een avondje STOOT! zodra u het podium nadert.

In het filmpje kunt u al zien en horen wat de band allemaal speelt en met welke kwaliteit en energie, maar dit is nog maar een klein deel van wat u echt kunt verwachten.

Stoot boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Stoot zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Stoot wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Stoot. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stoot te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.