Straight on Stage boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: excl. techniek
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden

Biografie Straight on Stage

Zij hebben een missie en jij een vette avond. Straight on Stage zorgt ervoor dat de gouden hits van vroeger weerklinken in jouw oorschelp door je terug te nemen naar ‘the good old days’. Een show vol energie en passie brengt jou een explosieve avond. Hierbij worden de grootste klassiekers teruggebracht met schreeuwende gitaarsolo’s, jankende orgelpartijen en onverstaanbare zangteksten.

Kan het nog gekker? Jazeker! Gewapend met de ervaring van meer dan honderd shows heeft ‘S.o.S.’ de kracht om zijn shows keer op keer uniek en memorabel te maken. Het publiek mee laten zingen, dansen, playbacken en (natuurlijk) drinken zijn wetten die vaststaan in de reglementen van Straight on Stage.

Iedere menigte, van kleine zaal tot groots festival, nemen ze mee terug naar de jaren vijftig tot en met negentig. In een driedelig pak (zonnebril meegerekend) zullen de mannen elke show streven naar het volbrengen van hun missie:

Bringing back the music from yonder years. Because memories are the fuel for happiness and joyfulness. Join our cause!

“We are Straight on Stage, your rock-sensation in suits” (Straight on Stage, 2017).

Straight on Stage boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Straight on Stage zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Straight on Stage wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Straight on Stage. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Straight on Stage te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.