Sugar Lips boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Sugar Lips

Sugar Lips is een veelzijdige zangtrio uit Den Haag bestaat uit Desirée Surie, Nicky van der Kuyp en Sandra Meyer.  Einde zomer 2014 hebben deze 3 doorgewinterde zangeressen hun krachten gebundeld en was Sugar Lips geboren.

Sugar Lips neemt u mee terug naar de jaren ’70, `80 ’90 en 00`s. De grootste Pop, Disco & Dancehits zorgen voor een geweldig dansbaar optreden.

Sugar Lips boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sugar Lips zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sugar Lips wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sugar Lips. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sugar Lips te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.