Susanna Kay boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.175,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs

Biografie Susanna Kay

Susanna Kay (25), geboren te Amsterdam, is een glam pop singer die al op jonge leeftijd wist dat ze een zangeres wilde worden. Haar herinneringen gaan terug tot ze nog maar vier jaar oud was; elke dag dansen en zingen en thuis optredens geven voor haar familie, samen met haar oudere zus. Toen al wist Susanna dat ze in het midden van de belangstelling wilde staan en nam dan ook altijd het voortouw in deze optredens. En dat is niet zo verwonderlijk, want optreden en muziek is Susanna met de paplepel ingegoten.

Haar moeder speelde hoofdrollen in operettes en ze is het nichtje van de overleden sopraan Suze van Grootel, naar wie ze is vernoemd en waar ze veel op lijkt in doen en laten. Susanna was dol op haar tante en heeft veel van haar geleerd omdat ze samen veel tijd hebben doorgebracht in haar jeugd. In haar vroege tienerjaren besloot Susanna iets met haar talent te doen en nam zij haar eerste stappen richting een carrière als artiest. Zij zat toen nog op de middelbare school.

Ze deed auditie bij de Lucia Marthas Dansacademie en werd toegelaten. Hier kon ze zich richten op dans, zang en acteren. Al snel werd het duidelijk dat ze opviel tijdens de zangles. Hierdoor kreeg ze regelmatig de solostukken in shows, zelfs van de bovenbouw. Tijdens deze opleiding voelde ze dat ze zang en acteren meer wilde ontwikkelen dan dans en besloot om verschillende zang- en acteeropleidingen te volgen, naast haar middelbare school. Na het afronden van het Atheneum wilde Susanna doorstuderen. Ze koos voor de studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en haalde na drie jaar haar BSc Diploma met een minor Bedrijfseconomie.

Daarna begon ze aan haar Master of Marketing aan de Vrije Universiteit Amsterdam en behaalde haar MSc. diploma na een jaar, in de zomer van 2007, op 22 jarige leeftijd. Desalniettemin heeft ze haar muziek ambities nooit laten liggen. Ze schreef haar afstudeerscriptie over de succesfactoren bij het lanceren van een muziek artiest.

Ook heeft ze naast haar studietijd verschillende zang- en acteeropleidingen gevolgd en werkte ze voor verschillende entertainment en casting agencies als zangeres, model, danseres, actrice en presentatrice.

Susanna Kay brengt een uptempo pop set met daarin nummers als:

Susanna Kay - Off The Hook
Alphabeat - The Spell
Alexandra Burke - Bad Boys
Madonna - Hollywood 
Kylie Minogue - Can't get you out of my head 
Beyonce - Sweet Dreams
Lady Gaga - 'Beautiful Dirty Rich' 
Susanna Kay - Pop goes the bottle

Susanna Kay boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Susanna Kay zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Susanna Kay wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Susanna Kay. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Susanna Kay te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.