Sven Versteeg boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 695,- excl. BTW

Biografie Sven Versteeg

Nadat Sven in 2017 de finale bereikte van “Jantjes Verjaardag” talentenjacht waar hij voor de lol aan deelnam, kwamen er zoveel veel positieve reacties dat hij besloot om verder te gaan met zingen.

Na een fantastisch jaar met veel optredens in het hele land, eigen singles “Alles Voor Mij” & “Verliefd Zijn” , zanglessen, vocal coaching en mediatraining is Sven inmiddels een veelgevraagd zanger entertainer.

De splinternieuwe single “Liever de Liefste” geschreven door Billy Dans en Hansen Tomas is een aanstekelijk tijdloos en swingend plaatje voor in de radio maar ook in de kroeg! De nieuwe plaat is uitgebracht op het label van Cornelis Music .

Met een fris repertoire en een geheel eigen sound bestormd Sven de podia in binnen maar ook buitenland. Wekelijks presenteert Sven bij Café Bolle Jan een avondvullend programma. ‘Ik ben ontzettend blij dat ik elke week, telkens op een andere dag het publiek mag entertainen. In de agenda op mijn website www.svenversteeg.nl staat vermeldt op welke dagen ze mij daar kunnen aantreffen. Datzelfde geldt voor de uitgaansgelegenheden Jantjes Verjaardag en K2. Daar ben ik begonnen en sta ik ook regelmatig de gasten te vermaken, glundert Sven.

Met hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash ups en een ongekende hoeveelheid energie maakt Sven van elk optreden een succes. Sven Versteeg, voor feest, entertainment met veel energie en passie!

Sven Versteeg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sven Versteeg zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sven Versteeg wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sven Versteeg. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sven Versteeg te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.