Tafelgoochelaar Chris Bordet boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Tafelgoochelaar Chris Bordet

Over Chris

Goochelaar Christophe (Chris) Bordet wordt in Parijs geboren. Op zijn achtste krijgt hij een goocheldoos cadeau en al op zijn tiende reist hij als kindsterretje door Frankrijk, als side-act van cabaretgroepen en bands. Bordet verhuist naar Zwitserland, waar o.a. te zien is in tv- en theateroptredens en een reeks Magic Dinnershows. Ook trekt hij een seizoen lang mee met een circus, werkt op cruiseschepen en vertoont zijn kunsten op festivals in heel Europa. Twee jaar geleden reisde Bordet de liefde achterna naar Nederland, waar het publiek intussen ook voor zijn charme gevallen is. Zo was hij de afgelopen tijd onder andere te zien in De Nationale Wetenschapsquiz (VPRO) en The Social Club (BNN).

Wat is dat, tafelgoochelen?

Tafelgoochelen wordt ook wel aangeduid met de term Walking Act. Voor deze vorm van entertainment is geen podium nodig. Het kan overal ingezet worden. De goochelaar loopt rond op de feestlocatie en verrast steeds kleine groepjes gasten tegelijk met een serie trucs. Door het interactieve karakter van deze vorm van goochelen zullen uw gasten het gevoel hebben werkelijk iets magisch meegemaakt te hebben.

Voor welke gelegenheden?

Een tafelgoochelaar is de perfecte keus voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, een receptie, een gala, een bruiloft of een jubileum.

Tafelgoochelaar Chris Bordet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tafelgoochelaar Chris Bordet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tafelgoochelaar Chris Bordet wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tafelgoochelaar Chris Bordet. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tafelgoochelaar Chris Bordet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.