Takeo Ishi boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Takeo Ishi

Takeo Ishi is momenteel de meest bekende en beste jodelaar in Duitsland. Vooral in Beieren wordt hij op handen gedragen, hier staan de skihutten en discotheken de zijn apres-ski hits “Appenzeller”  en “Mei Bibihenderl” draaien.

Hij is sinds zijn jeugd gek op jodelen. Hij was in Japan al druk bezig met repeteren en werd daar ook lid van een jodelclub! Het enthousiasme en de liefde voor jodelen bracht hem al op de Japanse televisie. En nu is hij Europa aan het veroveren.

Takeo Ishi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Takeo Ishi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Takeo Ishi wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Takeo Ishi. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Takeo Ishi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.