Teletubbies boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Teletubbies

De meest iconische en invloedrijke kinderserie van de afgelopen twintig jaar, is terug met een gloednieuwe serie op de Nederlandse televisie! Met de knuffelbare Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po, beschikt de nieuwe serie over dezelfde geliefde personages en styling als de klassieke series, maar is visueel verbeterd, waardoor het een fris, kleurrijk en eigentijdse look en feel heeft van één van ’s werelds meest geliefde kinderserie. De Teletubbies zijn voor de nieuwe generatie kinderen en hun families!

Met de lieve Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po, stuiteren de Teletubbies terug op de Nederlandse televisie. De Teletubbies wonen in Teletubbieland, waar veel konijnen rondhuppelen en ook pratende bloemen zijn.

Maar natuurlijk komen we ook graag bij jou. Wil je met ons op de foto en knuffelen?

Teletubbies boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Teletubbies zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Teletubbies wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Teletubbies. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Teletubbies te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.