The American Country Legends boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie The American Country Legends

The American Country Legends, pure Country en West Coast uit het hart van KX Radio DJ Lana Wolf. De jarenlange side-kick van Rob Stenders weet als geen ander hoe je muziek samenstelt. Met songs van haar in Nashville opgenomen album is ze tegenwoordig veelvuldig op regionale en landelijke radio te horen. Maar ook live heeft ze iets neergezet wat internationaal niet onopgemerkt blijft.

Na grootst opgezette shows in Rai Theater Amsterdam en World Forum Theater Den Haag begin 2015, ontvangt Lana festival-aanvragen uit binnen- en buitenland, waaronder Texas. Volgend winterseizoen staat een theatertour in Nederland gepland. Mede door de enthousiaste reacties van publiek en kenners is Lana met haar gevolg nu ook te boeken voor de festivals in Nederland.

De internationale top cast trakteert het publiek op de vele hits van toen én nu uit Nashville, Tennessee. Ook in de huidige popmuziek zijn Country en West Coast namelijk breed aanwezig.

The American Country Legends boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The American Country Legends zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The American Country Legends wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The American Country Legends. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The American Country Legends te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.