The Antonio Crooner Quartet boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie The Antonio Crooner Quartet

In de euforische samenleving van na de oorlog, in de tijd waarin alles kon en allerlei technische ontwikkelingen hun plaats opeisten in de samenleving, werd de krassende en breekbare 78 toerenplaat vervangen door de 33 toeren lp's.
Tegelijkertijd zorgde de komst van technisch hoogwaardige microfoons en betere opnametechnieken ervoor dat zangers op een andere manier met hun stem om konden gaan.
In plaats van een krachtige stem, die boven de instrumenten en een groot orkest uit moest kunnen, kon de zanger nu, begeleid door een kleine bezetting, een intieme houding aannemen en zingen met een lage, warme en zachte stem. Het begrip "Crooner" was geboren.

En dat is precies wat "the Antonio Crooner Quartet" doet.
Drie stemmen, een contrabas, een gitaar en slagwerk. Meer is niet nodig om u onder te dompelen in de heerlijke nostalgische sfeer van weleer. Gekleed in kostuums die de tijdsgeest van de fifties perfect weergeven brengen zij oude en moderne songs in onvervalste croonerstijl, met regelmatig een vleugje swing en easy listening.

The Antonio Crooner Quartet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Antonio Crooner Quartet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Antonio Crooner Quartet wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Antonio Crooner Quartet. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Antonio Crooner Quartet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.