The BlueBirds boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie The BlueBirds

Nederland is een nieuw trio rijker. Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs. De drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten. En voilà, de nieuwe formatie ‘The BlueBirds’ is geboren.

Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen de zangeressen in intieme setting Americana en Country songs. Het publiek beleeft klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Tevens schrijven ‘The BlueBirds’ hun eigen songs in deze muziekstijl; driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Drie sterke persoonlijkheden met een eigen sound, vormen een bijzondere eenheid. Laat je verrassen door deze dames met hun muzikaliteit, hun liefde voor muziek, plezier en verhalen.

Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen de Nashville sensatie naar het rode pluche van de Nederlandse zalen. Country is weer hot!

The BlueBirds boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The BlueBirds zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The BlueBirds wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The BlueBirds. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The BlueBirds te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.