The Classic Crooners boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 3.250,- excl. BTW

Biografie The Classic Crooners

The Classic Crooners nemen u mee op een vlucht naar vervlogen tijden. Met Franklin Brown, Frank in Person en Sonny Hoogwerf gaat u terug in de tijd waar muziek en romantiek in één adem genoemd werden met supersterren als Dean Martin, Sammy Davis Jr. en “Ol’ blue eyes”.

Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat het publiek zich in een typisch Amerikaanse Jazz club waant. De muziek klinkt geweldig en de stemmen zijn fantastisch terwijl er ook ruimte is voor het bekende Amerikaanse showgevoel.

In hun 30 minuten durende show brengen deze ras-artiesten van Nederlandse bodem u, op een geheel eigen wijze, een manier van entertainment die men hier in Europa niet meer gewend is.

Door hun liefde voor de songs uit het American Songbook hebben deze drie geweldenaars hun krachten gebundeld in een spraakmakende show. Een show waar het publiek niet alleen naar de muziek zal komen luisteren maar daarnaast ook naar de muziek zal willen kijken.

The Classic Crooners boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Classic Crooners zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Classic Crooners wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Classic Crooners. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Classic Crooners te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.