The Course boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW

Biografie The Course

Deze ultieme 90s act scoort halverwege de jaren negentig een monsterhit met de dance-versie van The Fugees hit ‘Ready Or Not’, met als hoogtepunt een top 5 hit in de UK singles chart! Ook de opvolger, een up-tempo versie van Chaka Khan’s ‘Ain’t Nobody’, wordt een succes en komt wederom hoog binnen in de top tien van de UK singles chart.

Live bewijst The Course dat een dance act meer kan zijn dan een stomme house-beat met een DJ die enkel zijn handen in de lucht gooit. De DJ van The Course spint, mixt en scratcht live op SL1200’s en bewijst waarom hij in de jaren 90 meervoudig mix kampioen werd, terwijl Dewi naast twee danseressen schittert met haar unieke stem en waanzinnige podium persoonlijkheid. Tijdens een set van 30 minuten komen naast de hits van The Course ook enkele andere 90s klassiekers voorbij, zoals ‘Show Me Love’ en ‘Pump Up The Jam’. The Course is de perfecte aanvulling op jouw 90’s party.. are you READY OR NOT!

The Course boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Course zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Course wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Course. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Course te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.