The Exclusive Strings boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.700,- excl. BTW
  • Opmerking: Topshow met Stijl & Klasse

Biografie The Exclusive Strings

The Exclusive Strings is opgericht in 2006, niet als een one-hit wonder maar als een unieke sterke combinatie van muziek, hedendaagse mode en verfijnd entertainment. Een concept dat overleefde door kwaliteit en consistentie te bieden. De oprichter en inspiratie achter The Exclusive Strings is de beroemde componist en arrangeur Jan Ceulemans, afgestudeerd aan het Koninklijk Muziekconservatorium in Brussel. Hij werkte met meer dan 350 artiesten en dirigeert het beroemde Belgische showorkest “Heverband”. Zijn ervaring doorkruist het hele spectrum van muzikale smaak, van pop tot highbrow. Hij begrijpt als geen ander wat het publiek wil horen en zien. Zijn liefde en drive voor zijn "geesteskind".

The Exclusive Strings exclusieve optredens

The Exclusive Electric Strings is onuitputtelijk, aanstekelijk en weerspiegeld in zowel het kwartet als in het hele team, de sleutel tot succes! In de afgelopen tien jaar hebben deze prachtige The Exclusive Strings spannende repertoires gespeeld in shows voor exclusief publiek over de hele wereld, van Dubai tot Monaco, Amsterdam tot Biarritz. Of het nu gaat om hartkloppingen of het publiek laten springen. Onze mooie en getalenteerde jonge artiesten studeerden aan de belangrijkste conservatoria. Ze onderscheiden zich door hun professionaliteit, toewijding en ongebreidelde passie. Je moet het kwartet live bekijken om de spanning te ervaren.

Let it Storm

The Exclusive Strings zullen uw evenement onvergetelijk maken met hun gloednieuwe show ... "Let it storm"! "Let it Storm" is onze meest opwindende en dynamische show ooit. Het brengt gegarandeerd een Wow-factor naar uw evenement en laat uw gasten met blijvende herinneringen achter. Vier nationaliteiten, vier verschillende achtergronden, een openbaring. Een duidelijk thema loopt continu als het belangrijkste 'akkoord' in de uitvoeringen van The Exclusive Strings ': hun concerten zijn een subtiele weergave van culturen, meesterlijk met elkaar verweven.

Boekingen The Exclusive Strings

Vanaf het openingsnummer tot de grote finale zullen The Exclusive Strings het publiek boeien met een aanstekelijke muzikale cocktail van klassiek en knal. Hun majestueuze popversie van 'Eine kleine Nachtmusik' zou zelfs Mozart tot een fan maken! Het wereldberoemde ‘Czardas’ biedt het perfecte gelegenheid voor dit strijkkwartet om hun ongelooflijke technische vaardigheid te laten zien, en hun ‘Rock & Roll-medley’ is zo boeiend dat het alle de poging van het publiek om gewoon op hun stoel te blijven zitten. 'Fiesta medley' zorgt voor de muzikale climax, een perfect passend toegiftnummer.

The Exclusive Strings boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Exclusive Strings zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Exclusive Strings wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Exclusive Strings. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Exclusive Strings te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.