The Fellas boeken?

The Fellas boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 200 pers.
  • Prijs: € 1.595,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs - Meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie The Fellas

The Fellas is een band met een grote diversiteit aan hits uit de muziekgeschiedenis. Echt alle soorten muziek die u een geweldig feest bezorgen, is wat deze band u te bieden heeft.

Ze kunnen spelen in een kleine bezetting, aantrekkelijk geprijsd. Maar ook als XL bezetting voor de grotere evenementen. Zo flexibel zijn ze ook als u deze band vraagt om uw lievelingsliedje. Ze spelen in op de wensen van het publiek…

The Fellas zijn Wouter Stevens, William Finta en Rik Verlinden!

The Fellas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Fellas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Fellas wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Fellas. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Fellas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.