The Flying Tango boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie The Flying Tango

De Flying Tango ofwel Acrobaten Tango Show: passie in de lucht een klassiek strijkorkest, 2 acrobaten, violiste, DJ, van klassiek naar modern.

Een voltallig strijkorkest, een prachige violiste, een vurige bandoneonist, een tango in de lucht, een moderne dj... een openingsshow vol passie en originaliteit.

Onverwachte combinaties, verrassing op verrassing. Een boeiend openingsspectakel, intermezzo of minishow of -concert. Een bijzondere tango met veel passie gedanst in de lucht en gespeeld door bandoneon en viool en orkest.

Deze acrobaten tango show kan in verschillende 'maten' geleverd worden al  naar gelang locatie, gelegenheid en budget.
Er kan ook een twist gegeven worden aan het thema tango en passie door elementen uit deze show te vervangen door nieuwe op maat gemaakte onderdelen om aan een bepaald ander thema te voldoen.

The Flying Tango boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Flying Tango zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Flying Tango wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Flying Tango. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Flying Tango te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.