The Moonlights boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie The Moonlights

De zusjes Angelien Liebers( keyboard / accordeon / zang ) en Helen Liebers( gitaar / zang ) treden al op sinds hun 12e jaar, eerst voor familie, vrienden en bekenden later werd de kring steeds groter. Na enkele jaren komt Sascha Pouwels( drums / zang ) bij de zusjes terecht, en in 1990 besluiten vrienden en familie een fanclub op te richten voor het dan al zeer succes volle orkest The Moonlights. Deze fanclub heeft nu ruim 500 leden, en is nog steeds groeiende.

Toen er in 1993 een cassettebandje van The Moonlights bij producer Ad Kraamer terecht kwam ging ook voor hem een nieuwe wereld open, niet veel later stond het muzikale trio uit Groesbeek bij hem in studio voor de opname van hun eerste CD-Album: Donkerrode Rozen, na dit album kwam het tweede CD-Album: Blijf bij me , in 1996. In 1999 besluit Dino Music BV het CD-Album: Gelukkig zijn, op de markt te brengen in de serie Hit Expresse, het is een compilatie van de twee eerder verschenen CD's.

In 2001 worden the Moonlights benaderd door mensen van de Limburgse platenmaatschappij Marlstone Rec. BV, met de vraag of er interesse bestaat voor de opname van een geheel nieuw CD-Album: Dromen komen uit, en dat product ligt enkele maanden later op de schappen van de CD shops. The Moonlights komen in de zomer van 2002 met de CD-single: Acropolis Adieu, 'n Griekse Hits Medley zoals de titel al doet vermoede. En in 2003 brengt het succes volle Groesbeekse trio The Moonlights hun vijfde CD-Album: Maar toen kwam jij, uit en wederom met enorm succes.

The Moonlights dat door hun veelzijdig repertoire muziek brengt voor jong en oud, geniet van elk optreden net zo veel als het publiek. Door hun enthousiasme en professionele inzet zijn zij een veelgevraagd orkest dat beschikt over een feilloos gevoel voor sfeer op elk soort feest.

Of het nu gaat om een Bruiloft, Dansavond, Bedrijfsfeest, Verjaardag of Kermis, orkest The Moonlights doet er alles aan om de avond te laten slagen voor uw gasten. En dat dit lukt getuigd het feit dat The Moonlights op sommige kermissen al reeds 15 jaar met succes op de zelfde locatie optreden. Het orkest kan door hun jaren lange ervaring het repertoire direct aanpassen voor uw gasten.

The Moonlights stonden al op veel podia in binnen en buitenland (Duitsland,België,en Spanje) met grote artiesten als; Frans Bauer, Toni Willé (ex-pussycat), De Havenzangers, Corry Konings, Diane, Benny Neyman, Frank Galan, Marianne Weber, Willeke Alberti, etc. etc.

Het unieke stemgeluid van Angelien, Helen en Sascha komt zeker tot zij recht bij de liefhebber van het Nederlands taliglied of de liefhebber van de Duitse schlager, maar ook nummers van Bon Jovi, Meat loaf, Rolling Stones, Robbie Williams, enz. staan in het repertoire van The Moonlights. The Moonlights staan al sinds 1993 regelmatig in de diverse hitlijsten, en zijn zij regelmatig te gast bij verschillende Radio en Televisie programma's.

 Kortom, een avondvullend optreden verzorgd door orkest

The Moonlights is zeker de moeite waard, na het optreden kunt u en uw gasten terug kijken op een muzikaal zéér geslaagde avond.

Orkest The Moonlights,

De juiste muziek voor elk FEEST !!

The Moonlights boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Moonlights zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Moonlights wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Moonlights. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Moonlights te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.