The Opposites boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie The Opposites

"Wij maken geen softe schijt. Wij maken buitenlandse funk met een oerhollandse flavour."

Strafwerk op de middelbare school in de vorm van het schrijven van een verplichte rap was het begin de hiphopverslaving van het duo Willy, a.k.a de Polderneger, en Big2, samen The Opposites. The Opposites, omdat Twan heel lang en blank is en Willy heel klein en donker. Big2: “En omdat ik vet knap ben en Willy vet lelijk.”

The Opposites combineren rauwe, recht voor z’n raap lyrics met een gezond gevoel voor humor, hier en daar aangevuld door melodieuze refreintjes ingezongen door de Polderneger. Big2 produceert bovendien alle beats zelf.

Op het label TopNotch droppen ze hun Nederlandstalige debuutalbum 'De Fik Erin'. The Opposites zijn niet vies van een flink potje 'braggin’ & boastin’, maar leveren met 'De Fik Erin' ook enkele weldoordachte, conceptuele nummers af.

De eerste officiële single afkomstig van 'De Fik Erin' heet 'Fok Jou', een nummer waarop Willy en Big2 spelen met het gegeven dat Willy half Antilliaans is en Big2 honderd procent Nederlands. Over en weer confronteren ze elkaar met vooroordelen en zo presenteert het duo zichzelf, onbedoeld, op zeer actuele wijze aan het Nederlandse publiek.

The Opposites boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Opposites zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Opposites wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Opposites. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Opposites te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.