The Originals boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 5.995,- excl. BTW

Biografie The Originals

The Originals spelen alles wat jij wilt horen. Ze laten jouw favoriete nummer zelfs bijna net zo goed klinken als het origineel. De interactieve live-act staat garant voor een muzikale belevenis vol instrumentaal vuurwerk, vette muzikale verrassingen en een heleboel plezier.

De band is de absolute top van de interactieve muziek, de vijf heren spelen al vele jaren op alle podia van Nederland en daarbuiten. Zo gingen ze als grondleggers van de stand-up pop samen de halve wereld rond. Het is niet voor niets dat juist The Originals worden gevraagd om bijvoorbeeld strandfestival Zand in Almere te openen.

The Originals bestaan uit de volgende leden Axel Lindelauf (toetsen, zang), Erik Vorstenbosch (zang, percussie), Hans Vorstenbosch (zang, bas, toetsen, gitaar), Rias Baarda (gitaar, zang) en William van Rutte (drums). Zij maakten eerder al furore met bands als De Coronas, Volumia!, VanVelzen , 2nd Place Driver, Stud Muffins en Crazy Pianos.

Met recht zijn de heren de meest muzikale en flexibele live-act van nu! Als je ze eenmaal gezien en gehoord hebt, weet je het zeker: niets klinkt als The Originals!
 

The Originals boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Originals zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Originals wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Originals. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Originals te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.