The Recipe boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie The Recipe

The Recipe boeken? Dé non-stop partyband: alle hits in de mix, natuurlijk live gespeeld met veel energie en enthousiasme! Met een menukaart vol dansbare hits in de mix en alleen de beste ingrediënten zorgt ons recept voor FEEST: entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer, The Recipe brengt elk feest tot het kookpunt.

Alle hits in de mix, de allerlekkerste dansbare bekende covers achter elkaar door, dát is The Recipe live! Voor de afwisseling krijg je ook een vleugje rock en een flinke scheut Nederlandstalig om lekker mee te zingen.
Ons recept lukt altijd, het heeft zich al honderden keren bewezen, in binnen- en buitenland. En dat ligt niet alleen aan het unieke concept maar ook aan de frisheid, het plezier en het enthousiasme dat elk optreden weer van het podium spat: we love to party with you!

Onze 2 zangeressen en zanger hebben niet alleen geweldige stemmen, maar zorgen samen ook voor afwisseling, entertainment en contact met het publiek. We serveren dit standaard op een bedje van spicy gitaar, juicy toetsen, vette bas en crispy drums.

Heb je hier niet genoeg aan? Dan kun je ons ook Supersizen! The Recipe Supersized is ons complete 7-persoons basisrecept, aangevuld met 3 van de beste blazers van Nederland. De blazerssectie bestaat uit sax, trompet en trombone en maakt The Recipe nog vetter dan normaal. Klik voor deze en andere extra's hier.

Hoe is The Recipe ontstaan?

Wij houden van feest en muziek, maar vaak misten we iets:

•we vonden veel live bands saai: ze spelen vaak lange nummers en nét als het feest op gang komt wordt dit hinderlijk onderbroken door pauzes tussen de nummers.
•bij een DJ misten we het gevoel van een dampende echte live band en viel er voor publiek weinig te genieten omdat er op het podium niets gebeurt.
Het resultaat na lang sudderen: we laten de mindere elementen weg en benutten alleen de pluspunten! Snelheid en afwisseling van alleen de beste hits zoals een DJ draait, gecombineerd met show, entertainment en alles helemaal live gespeeld door een professionele topband. Zo hoef je nooit meer te twijfelen tussen band en DJ voor jouw feest, The Recipe is the best of both!

Kwaliteitsgarantie: we garanderen 100% dansbaarheid en geen moment verveling, deze reputatie hebben we zorgvuldig opgebouwd en dit maken we op alle mogelijke feesten waar. Dat kunnen wij natuurlijk makkelijk zeggen, daarom is er maar 1 manier om er zelf achter te komen: proef van ons recept, het liefst live bij een (openbaar) optreden of anders via het materiaal hier op de site, oordeel zelf. Wij spelen om van elk feest een succes te maken, dat maakt The Recipe de ultieme feestband!

The Recipe speelt veel op de grotere bedrijfsfeesten en -evenementen, maar doet het net zo goed op studentengala's, privéfeesten, festivals, feesttenten, kortom eigenlijk overal waar het dak eraf mag!

The Recipe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Recipe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Recipe wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Recipe. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Recipe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.