The Rich and Famous boeken?

  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.450,- excl. BTW
  • Opmerking: 3 x 45 min. ook mogelijk / vanaf gage/prijs.

Biografie The Rich and Famous

Ieder optreden is gegarandeerd een groot feest en een daverend succes! THE RICH AND FAMOUS is een energieke, aantrekkelijke en professionele coverband bestaande uit een sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en een professioneel licht- en geluidsteam. Zanger Wouter Vink kreeg bekendheid met zijn deelname aan The Voice of Holland en won vele harten door zijn stem en uitstraling. Zangeres Lynn Stephans is een prachtige verschijning met een onuitputtelijk dosis energie en een fenomenale stem.   

De bandleden bestaan uit professionele musici die grote projecten achter hun naam hebben staan en o.a. het podium deelden met artiesten als Kenny B, Mr Probz, Van Velzen, Wolter Kroes, Xander de Buisonjé en
vele anderen. De band brengt een onvermoeibare afwisselende show met onder andere de allernieuwste hits, dance classics, NL-talig, dance, rock en de beste songs uit de 90’s.

The Rich and Famous boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Rich and Famous zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Rich and Famous wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Rich and Famous. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Rich and Famous te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.