The Roaring Jazz Quartet boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie The Roaring Jazz Quartet

Dit collectief aan professionele muzikanten draagt de naam “The Roaring Jazz Quartet”. Zij spelen tijdloos, herkenbaar pop- en jazzrepertoire van The Great American Songbook gecombineerd met hedendaagse popsongs in eigen sfeervolle jazzy arrangementen.

Als een veel gevraagde act op de grotere podia, festivals en evenementen in binnen- en buitenland weten de heren als geen ander hoe ze hun publiek geboeid kunnen houden en maken ze op ieder evenement een onvergetelijke indruk.
Nummers van o.a. Frank Sinatra, Nat King Cole, Elvis Presley, en Michael Bublé, maar ook songs van bijvoorbeeld Ed Sheeran, John Mayer, The Beatles, Elton John en vele andere artiesten passeren de revue in frisse eigentijdse jazzy arrangementen.
Deze 4 professionele muzikanten, die allen ruime ervaring hebben in het speelveld als sessiemuzikanten bij diverse pop- en jazzartiesten, hebben de koppen bij elkaar gestoken om hun passie een extra dimensie te geven in de vorm van deze high-end, sophisticated jazz band voor de extravagante, luxe en bijzondere evenementen in binnen- en buitenland.

The Roaring Jazz Quartet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Roaring Jazz Quartet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Roaring Jazz Quartet wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Roaring Jazz Quartet. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Roaring Jazz Quartet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.