The Rousers boeken?

Foto: Silvy Maatman
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.795,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden

Biografie The Rousers

Sinds de zomer van 2015 zijn The Rousers compleet vernieuwd. Na een formatiewisseling en met een geheel nieuw concept zijn The Rousers klaar om het live-circuit te veroveren. De band neemt je mee op een muzikale reis door de tijd waarin de grootste hits ten gehore worden gebracht. Daarnaast kun je het volgende verwachten; De gezelligste feestknallers, de meest aanstekelijke meezingers maar ook vergeten guilty pleasures worden niet overgeslagen. Al deze pareltjes zijn in knallende medleys gegoten en worden in een razend tempo en met veel enthousiasme op je afgevuurd. Dit natuurlijk in combinatie met een professionele licht show wat altijd weer zorgt voor de totale overgave van het publiek.

Deze vijf energieke muzikanten komen met plezier uw feest voorzien van een memorabele avond muziek waarin de voetjes al snel van de vloer zullen gaan en er gegarandeerd gefeest kan worden!

In januari 2016 werd dé bandbattle van het oosten gehouden. The Rousers werden als winnaar verkozen van de battle en wonnen daarmee de titel: Discoverband van 2016. Door deze magistrale avond en overwinning kunnen The Rousers hun stijgende lijn voort zetten. De komende tijd zal je veel meer van The Rousers gaan horen! Bekijk hier de video van The Rousers.

The Rousers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Rousers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Rousers wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Rousers. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Rousers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.