The Sherry`s boeken?

Foto: Jos Beijer
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie The Sherry`s

Met dit trio krijg je Sher op leadzang, toetsen en akoestische gitaar. Pelle op backing vocals en gitaar. En, samen met Wouter op backing vocals en ritme sectie, krijg je een gevarieerd en feestelijk programma waarbij ze regelmatig leunen op de muzieksmaak en participatie van het publiek.

Sher’s trademark is ongetwijfeld haar diepe, soulvolle stem waardoor ieder nummer een extra laagje krijgt, maar ze heeft vooral de gezellige en schaamteloze interactie met het publiek tot een ware kunst verheven. Regelmatig zul je worden uitgelokt tot meezingen, dansen, glitterdouches, polonaises, shotjes drinken en andere gekkigheden, niemand blijft gespaard.

Sher heeft oa in 2017 de prijs voor beste kampvuuract gewonnen en was winnaar van het Nijmeegse songfestival.In 2018 is ze door De Gelderlander uitgeroepen tot “De ster van de vierdaagsefeesten Nijmegen” en recordhoudster meeste optredens in een week, namelijk 22. In het verleden kon je The Sherry’s al vinden als support- of gastmuzikant bij meerdere artiesten zoals: Baby Blue, De Dijk, Blöf, Navarone, Judy Blank en vele anderen.

The Sherry’s hebben, met rond de 200 optredens per jaar, al op de meest uiteenlopende locaties gestaan zoals de Vierdaagsefeesten Nijmegen, De dag van het levenslied, Koningsdag Arnhem, Tivoli winterstage, Landelijk COC songfestival Groningen, Luxor Arnhem, De Pul Uden, BMX festival Papendal en ontelbare, andere wonderlijke plekken.

En, je zult The Sherry’s vaak erop uit zien trekken naar meer uitheemse locaties aangezien ze regelmatig de eer hebben om in het buitenland te spelen met terugkerende, spetterende shows in oa Egypte, Australië, Curaçao, Bonaire, Duitsland en België, maar daar vertellem ze natuurlijk graag alles over tijdens en na de shows.

The Sherry`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Sherry`s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Sherry`s wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Sherry`s. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Sherry`s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.