The Sunclub boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.895,- excl. BTW

Biografie The Sunclub

Met het mega-succes Fiësta de Los Tamborileros ging het, eind jaren ’90, los met The Sunclub.The Sunclub

Hits als “Splash”, “Single Minded People” en “Bandoneon” versterkten de internationale positie. In 2003 bestormde The Sunclub overal ter wereld de hitlijsten met “Summerjam”, inmiddels in elke discotheek een dance – klassieker.

In 2007, precies 10 jaar na de eerste hit was het tijd voor een frisse remix met “Fiësta Reloaded” laat de Sunclub zien dat ze nog steeds dikke hits kunnen scoren.

The Sunclub is helemaal terug van weggeweest zowel in de hitparades als “live on stage”.

The Sunclub [ Live Act ] Is een frisse live -act met live -zang en een MC, uiteraard met de hit “Fiësta” maar ook andere knallers uit de 90′s in “Sunclub” stijl.

The Sunclub boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Sunclub zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Sunclub wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Sunclub. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Sunclub te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.