The Swinging Sleighbells boeken?

  • Tijdsduur: 2 x 40 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie The Swinging Sleighbells

The Swinging Sleighbells bestaat uit drie fantastische zangeressen en hun virtuoze gitarist.
Met hun smaakvolle en verrassende meerstemmige arrangementen geven zij een extra “twist”aan elke feestelijke kerstgelegenheid.

Geïnspireerd door de Andrew Sisters brengen ze een breed kerstrepertoire, variërend van traditioneel tot hits van nu.  De groep leerde elkaar kennen op de Jazz afdeling van het Conservatorium van Amsterdam en zingen al jaren samen.

Ze beschikken over professionele geluidsapparatuur en kunnen zich met hun ruime ervaring aan elke situatie aanpassen.

The Swinging Sleighbells boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Swinging Sleighbells zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Swinging Sleighbells wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Swinging Sleighbells. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Swinging Sleighbells te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.