The Underdogs boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie The Underdogs

Who let the dogs out?! Dit feestelijke party duo geeft je gegarandeerd een top avond! Met een mix aan verschillende stijlen, gaan zéker alle voetjes van de vloer, zorgen ze voor dampende sit downs en volop draaiende heupen bij de dames! Bij het publiek zijn ze al lang geen ‘Underdogs’ meer. Laat jij deze boys ook los?!

PS: de jongens zijn niet aansprakelijk te stellen voor spierpijn en morning after klachten.

Van klein tot grote feesten gooien ze het publiek los met Moombathon, Trap, Freestyle en andere dansbare stijlen. Zo hebben ze onder andere met Mental Theo, Puinhoop Kollektiv, David Ghetto, LNY TNZ en meerdere bekende dj’s het podium gedeeld. Al vele festivals, feesttenten en kroegen hebben zij op zijn kop gezet.  Voor alsnog doen ze het met hun eigen Mashups en Bootlegs, maar uitsluitsel over een eigen nummer geven ze zeker niet!

The Underdogs Boeken

Voordat ‘the Underdogs’ als groep samen zijn gekomen, draaiden de DJ’s onafhankelijk van elkaar vele jaren op verschillende feesten. Zij besloten om hun krachten te bundelen en samen een groep te starten.‘The Underdogs’ was geboren.

The Underdogs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Underdogs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Underdogs wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Underdogs. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Underdogs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.