The X-mas Vocals boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie The X-mas Vocals

The X-mas Vocals treden op in een samenstelling van 8 zangers (7 uitstekende amateur-zangers en een geschoold muzikaal leider)
Zij zingen traditionele Engelse christmas carols en gaan gekleed in prachtige kostuums in de stijl van het Engeland aan het eind van de 19e eeuw (Charles Dickensstijl).

Deze groep komt het best tot z’n recht wanneer gezongen wordt voor ‘passerend publiek’ of wanneer de act optimaal gebruik kan maken van zijn mobiele karakter.

The X-mas Vocals boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The X-mas Vocals zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The X-mas Vocals wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The X-mas Vocals. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The X-mas Vocals te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.