Theodoor boeken?

  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 695,- excl. BTW

Biografie Theodoor

Het officiële debuut van Theodoor was in het jaar 2014. En wat voor debuut? Theodoor heeft inmiddels een bliksemstart achter de rug. Theodoor wordt als zeer groot talent gezien, die het ver gaat schoppen op muziek gebied. Zo stond Theodoor al in het voorprogramma van de Buma NL awards 2013 opende hij het Jordaan festival 2013, stond op het grote prodium van de Nacht van Volendam in Zoetermeer

Zijn single's Ik ben van jou, Hé jij en Steeds maar meer kwamen alle drie in de single Top 100 binnen. Theodoor die het bij de vrouwelijk fans goed doet staat alweer klaar voor een nieuw avontuur. In 2016 sloeg Theodoor de handen ineen met de platenmaatschappij HD Music. In 2017 komt hij in april uit met een knaller getiteld  “Helemaal Los “.

Theodoor boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Theodoor zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Theodoor wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Theodoor. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Theodoor te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.